Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Petronella Josephina Anna Maria Sleuters, geboren te Haelen op 6 september 1890, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 februari 1951, dochter van Joannes Sleuters en Anna Maria Schreurs.


Zij is getrouwd te Haelen op 4 juni 1917 met
Maria Hendrik Eugène Jongen, spoorwegbeambte en koopman, geboren te Geleen rond 1883, wonende te Haelen, zoon van Jan Renier Jongen en Maria Elisabeth Riga.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina