Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Smets, geboren te Maasbree op 5 augustus 1888, overleden te Helden-Beringe op 2 februari 1965, begraven aldaar op 5 februari 1965, zoon van Antoon Smets en Jacoba Hermans.


Hij is getrouwd te Haelen op 7 mei 1917 met
Maria Dorothea Kersten, geboren te Haelen op 17 april 1891, overleden te Tegelen (St. Martinushof) op 27 februari 1989, begraven te Beringe op 3 maart 1989, dochter van Willem Kersten en Jacoba van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anton Joseph, wonende te Kessel.
    Hij was gehuwd met Maria Petronella Gerarda Janssen, wonende te Kessel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina