Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Antonius Hubertus Franssen, landbouwer, geboren te Nederweert op 20 juni 1874, overleden aldaar op 12 augustus 1934, zoon van Petrus Hubertus Franssen en Helena Hekers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 15 mei 1908 (1) met
Maria Josephina Bruekers, geboren te Nederweert op 26 maart 1878, overleden aldaar op 23 juni 1917, dochter van Peter Joseph Hubertus Bruekers en Maria Catharina Tindemans.

Hij is getrouwd te Haelen op 28 januari 1918 (2) met
Maria Gertrudis Beurskens, geboren te Haelen op 8 mei 1881, overleden te Nederweert op 31 december 1948, dochter van Johannes Beurskens en Maria Catharina Venner.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina