Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Gerardus Joannes Hubertus Schreurs, kerkschilder, geboren te Haelen op 5 november 1887, overleden te Sittard op 29 juli 1965, zoon van Gerardus Schreurs en Cornelia Veugelers.


Hij is getrouwd te Voerendaal op 28 april 1922 met
Maria Suzanna Brouns, geboren te Voerendaal op 17 mei 1891, overleden te Geleen op 6 februari 1942, dochter van Hendrik Hubert Brouns en Maria Elisabeth Steijns.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina