Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Leonardus Hubertus Stoks, landbouwer, geboren te Haelen op 22 september 1895, wonende aldaar en te Beegden, overleden te Roermond (Z) op 17 januari 1971, begraven te Haelen, zoon van Franciscus Stoks en Johanna Gertrudis Peters.


Hij is getrouwd te Horn op 11 februari 1938 met
Gertrudis Joanna Baats, geboren te Horn op 13 maart 1899, wonende aldaar en te Beegden, overleden aldaar op 19 november 1968, begraven aldaar, dochter van Christianus Hubertus Baats en Maria Hubertina Haerden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina