Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Dorothea Mathilda Meijs, geboren te Hunsel op 11 oktober 1901, overleden te Roermond (Z) op 15 oktober 1980, begraven te Linne, dochter van Theodor Leonard Meijs en Anna Catharina Segers.


Zij is getrouwd te Linne op 21 mei 1927 met
Engelbert Schlicher, timmerman, geboren te Linne op 18 februari 1900, overleden te Herten op 30 december 1988, zoon van Leonardus Hubertus Schlicher en Maria Anna Cornelia Crijns.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina