Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Jacobus Joannes Weertman, schoenmaker, geboren te Weert rond 1872, wonende te Haelen, zoon van Petrus Jacobus Weertman en Elisabeth Theeven.


Hij is getrouwd te Haelen op 9 mei 1898 met
Anna Pijls, geboren te Amern Sankt Georg (D) rond 1862, wonende te Haelen, overleden aldaar op 10 december 1934, dochter van Gerard Pijls en Maria Margaretha Scharder.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina