Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Mathijs Triepels, dienstknecht en fabrieksarbeider, geboren te Nederweert op 31 juli 1887, zoon van Petrus Johannes Triepels en Joanna Maria Vossen.


Hij is getrouwd te Haelen op 19 april 1920 met
Hendrina Christina Roumen, geboren te Haelen op 2 oktober 1891, overleden aldaar op 18 januari 1951, dochter van Martinus Roumen en Catharina Hubertina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina