Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Cruijsberg, geboren te Tegelen rond 1880, wonende te Haelen, overleden aldaar op 8 september 1948, dochter van Joannes Hubertus Wilhelmus Cruijsberg en Anna Christina Jeucken.


Zij is getrouwd te Beesel op 21 november 1913 (1) met
Theodorus Hubertus Stroucken, steenfabrikant, geboren te Beesel rond 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juni 1918, zoon van Joseph Strouken en Anna Catharina Murmans.

Zij is getrouwd te Haelen op 24 januari 1921 (2) met
Leonardus Hubertus Kockelkoren, huisschilder, geboren te Haelen op 2 oktober 1875, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 augustus 1955, zoon van Martinus Kockelkoren en Agnes van Lier.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 23 april 1906 met Maria Hubertina Vrinsen, geboren te Roggel op 17 maart 1882, wonende te Neer en te Haelen, overleden aldaar op 4 november 1918, dochter van Jan Vrinssen en Petronella Cuijpers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina