Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Elisabeth Renet, geboren te Hunsel op 26 januari 1870, wonende te Haelen, overleden aldaar op 17 december 1957, dochter van Peter Jan Renette en Maria Heijkers.


Haar dochter van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Hunsel op 26 augustus 1910 (2) met
Joannes Hubertus Jeurninck, landbouwer, geboren te Grathem op 19 april 1851, zoon van Bernardus Jeurnink en Christina Peters.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 19 april 1876 met Maria Elisabeth Schreurs, landbouwster, geboren te Hunsel op 3 juli 1855, overleden aldaar op 10 oktober 1895, dochter van Petrus Schreurs en Christina Heijkers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina