Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Christina Renet, geboren te Hunsel op 24 juli 1893, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 oktober 1957, dochter van Anna Maria Elisabeth Renet.


Zij is getrouwd te Haelen op 24 januari 1921 met
Wolterus Hubertus Gijsen, geboren te Nunhem op 14 september 1884, overleden te Weert op 31 augustus 1960, zoon van Jacobus Gijsen en Joanna Wijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina