Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Kockelkoren, schilder, geboren te Haelen op 4 februari 1907, overleden aldaar op 26 april 1986, gecremeerd te Geleen op 1 mei 1986, zoon van Leonardus Hubertus Kockelkoren en Maria Hubertina Vrinsen.


Hij is getrouwd te Haelen op 24 april 1933 met
Maria Catharina Hubertina Joosten, geboren te Nunhem op 6 maart 1906, overleden op 14 november 1994, dochter van Egidius Joosten en Maria Gertrudis Huberdina Slabbers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina