Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hendrikx, geboren te Nederweert op 24 juni 1876, dochter van Pieter Hendrikx en Anna Maria Jonkers.


Zij is getrouwd te Meijel op 16 juni 1900 met
Cornelis Johannes Maria Sevens, onderwijzer, geboren te Mierlo op 20 oktober 1869, zoon van Hendricus Sevens en Maria Helena Hunting.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Peter Antonius, geboren te Meijel op 20 maart 1901, overleden aldaar op 24 maart 1901.
  • 2 : Anna Maria Hendrika, geboren te Meijel op 16 maart 1902.
  • 3 : Antonius Johannes Maria, geboren te Deurne en Liessel rond 1909, overleden te Heythuysen op 14 augustus 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina