Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Koppen, wonende te Baexem.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Raemaekers, geboren te Baexem rond 1749, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 februari 1829, dochter van Christianus Ramaekers en Petronella Jorissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Maria, landbouwster, geboren te Baexem, gedoopt op 1 februari 1775, wonende te Baexem, overleden aldaar op 26 april 1834.
    Zij is getrouwd te Baexem op 10 oktober 1805 met Hendrik Levels, geboren te Baexem, gedoopt op 18 november 1778, wonende te Baexem, overleden aldaar op 4 november 1827, zoon van Peter Levels en Petronella Hendricx.
  • 2 : Michiel, landbouwer, geboren te Baexem rond 1777, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 december 1841.
  • 3 : Mathijs, geboren te Baexem rond 1780, overleden aldaar op 11 oktober 1853.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina