Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Martinus Janssen, sigarenfabrikant, geboren te Haelen op 4 januari 1895, overleden voor 1989, zoon van Petrus Gerardus Janssen en Hubertina Giesberts.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 februari 1923 met
Maria Petronella Kersten, naaister, geboren te Haelen op 15 juni 1893, overleden te Heythuysen (b) op 18 april 1989, dochter van Willem Kersten en Jacoba van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacoba Maria Hubertina, geboren te Haelen op 14 januari 1924, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 2 juli 2018, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Haelen op 19 maart 1951 met Hendrikus Hubertus Coenen, schilder, geboren te Roggel op 11 juni 1920, wonende aldaar, overleden te Roermond op 15 december 1983, begraven te Roggel, zoon van Peter Hubertus Coenen en Josephina Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina