Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Smeets, wonende te Vlodrop.


Zij was gehuwd met
Andries op den Kamp, wonende te Vlodrop.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, bediende, geboren te Vlodrop rond 1879.
    Hij is getrouwd te Beegden op 20 februari 1911 met Anna Margaretha Wevers, geboren te Beegden rond 1884, dochter van Leonard Hubert Wevers en Petronella Colberts.
  • 2 : Anna Maria, dienstbode, geboren te Vlodrop op 1 mei 1882.
    Zij is getrouwd te Haelen op 29 januari 1923 met Jan Frans Halmans, stucadoor, geboren te Limbricht op 6 augustus 1862, overleden te Roermond op 24 juni 1932, zoon van Jan Peter Halmans en Petronella Dormans.
    (Hij was weduwnaar van Maria Hubertina Francisca Pauli.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina