Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hendrix, geboren te Belfeld rond 1722, wonende te Helden, overleden te Kessel op 8 februari 1811, dochter van Pierre Hendrix en Anne van de Velden.


Zij was gehuwd met
Martinus Beurskens, geboren te Kessel rond 1729, wonende te Helden, overleden te Kessel op 25 januari 1811, zoon van Joachim Beurskens en Maria Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, akkerman, geboren te Helden rond 1765, wonende te Heythuysen en te Kessel, overleden te Heythuysen op 18 september 1839.
    Hij was gehuwd (1) met Marie Bouten.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 12 mei 1809 (2) met Agnes Bartels, landbouwster, geboren te Blerick rond 1781, overleden te Kessel op 25 april 1820, dochter van Mathis Bartels en Christina Engels.
    Hij is getrouwd te Kessel op 23 juli 1823 (3) met Gertrudis van den Bosch, dienstmeid, geboren te Swalmen rond 1790, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 28 september 1841, dochter van Johannes van den Bosch en Ida Houx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina