Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambertus van de Winckel, blaauwverver, geboren te Thorn rond 1765, overleden te Nederweert op 1 juli 1835, zoon van Theodorus van de Winkel en Anna Bongers.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Ganser.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Francis, blaauwverver, geboren te Thorn rond 1800.
    Hij is getrouwd te Kessel op 4 mei 1825 met Maria Katharina van Pickartz, geboren te Twistringen Hannoveren rond 1799, dochter van Jan Hendrik Joseph van Pickartz en Rebecca Adelaïde Beckmann.
  • 3 : Sophia, geboren te Thorn op 15 juni 1806, overleden te Nederweert op 9 mei 1835.
    Zij was gehuwd met Theodorus Janssen, linnenwever, geboren rond 1801.
  • 4 : Joseph, blauwverver, geboren te Thorn rond 1809, overleden te Neeritter op 14 april 1830.
  • 5 : Maria Geertrudis, geboren te Thorn op 1 juni 1812, overleden te 's-Hertogenbosch op 7 juli 1875.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 21 november 1836 met Theodorus Janssen, blauwverver, geboren te Tongerloo rond 1799, zoon van Theodorus Janssen en Agatha Hendrix.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina