Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Engelen, wonende te Beesel.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Pouwels, wonende te Beesel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda, akkervrouw, geboren te Beesel op 22 mei 1773, wonende te Kessel, overleden aldaar op 19 oktober 1836.
    Zij is getrouwd te Kessel op 22 april 1807 met Hendrik Peeters, landbouwersknecht en akkerman, geboren te Blerick op 18 juni 1773, wonende te Kessel, overleden aldaar op 16 december 1846, zoon van Guillaume Peeters en Catharina Kreimen.
  • 2 : waarschijnlijk Laurens, landbouwer, geboren te Beesel op 13 mei 1779, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 11 juni 1836.
    Hij is getrouwd te Kessel op 23 april 1806 met Elisabet Dirx, dienstmeid en landbouwster, gedoopt te Neer op 10 oktober 1777, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Neer op 16 juli 1836, dochter van Petrus Dirix en Anna Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina