Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Mathieu Hoefnaegels, molenaar, geboren te Haelen op 11 juli 1810, overleden te Baarlo op 23 augustus 1842, zoon van Mathias Hoefnagels en Anna Catharina Janssen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 29 april 1839 met
Joanna Aldegonda Beurskens, dienstmeid, geboren te Baarlo op 15 juni 1811, overleden aldaar op 11 april 1874, dochter van Martin Beurskens en Maria Pennings.
(Zij is later getrouwd te Maasbree op 27 november 1843 met Antonius Wienden, timmerman, geboren te Didam op 28 november 1803, overleden te Baarlo op 13 augustus 1888, zoon van Mathijs Wienden en Catharina Wijers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina