Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Philip Philipsen.


Hij was gehuwd met
Petronella van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria, dienstmeid, geboren te Swalmen op 5 augustus 1803, overleden te Kessel op 9 juli 1881.
    Zij is getrouwd te Kessel op 20 april 1842, getrouwd aldaar op 21 april 1842 voor de kerk met Wilhelmus Meijboom, geboren te Kessel op 16 januari 1808, overleden aldaar op 22 april 1876, zoon van Philip Meijboom en Agnes aan Gen Eind.
    (Hij is eerder getrouwd te Kessel op 29 april 1840, getrouwd aldaar op 30 april 1840 voor de kerk met Maria Elisabeth Janssen, naaister, geboren te Kevelaer (D) op 14 november 1802, overleden te Kessel op 20 december 1840, dochter van Johannes Michiel Janssen en Anna Catharina Keijp.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina