Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Wilms, dagloner en landbouwer, geboren te Roggel op 9 juli 1758, overleden na 1812, zoon van Arnoldus Willems en Aldegundis Reijnders.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 januari 1799 (1) met
Antonia Cranssen, landbouwster, geboren te Roggel op 21 oktober 1746, overleden aldaar op 18 december 1812, dochter van Petrus Cransen en Johanna Maesen.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 juni 1813 (2) met
Elisabeth Bocken, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 7 augustus 1766, overleden aldaar op 11 februari 1823, dochter van Gerardus Boucken en Henrica Verhaege.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 27 mei 1789 voor de kerk met Reinerus Thijssen, geboren te Limbricht rond 1765, overleden te Heythuysen op 3 december 1808, zoon van Guillaume Tissen en Marie Janssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina