Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Geurts.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 mei 1756 voor de kerk met
Johannes Tijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, weverse en landbouwster, gedoopt te Roggel op 21 november 1758, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 december 1811.
    Zij is getrouwd te Roggel op 8 januari 1786 voor de kerk met Godefridus Bocken, wever en dagloner, geboren te Roggel rond 1756, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1829.
  • 2 : Adriana, gedoopt te Roggel op 6 april 1761, overleden aldaar op 22 oktober 1779.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina