Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Tijssen, geboren te Roggel op 15 maart 1764, overleden te Heythuysen op 1 januari 1831, dochter van Johannes Tijssen en Johanna Geurts.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 4 juli 1802 met
Dionijsius van Bommel, dagloner, gedoopt te Bergeijk op 15 augustus 1755, overleden te Heythuysen op 25 januari 1815, zoon van Henry van Bommel en Elisabeth Volders.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Simon, geboren te Heythuysen op 19 januari 1804, overleden aldaar op 7 oktober 1811.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina