Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathia Hendrickx, gedoopt te Roggel op 13 juni 1756, dochter van Johannes Hendrickx en Hendrina Schepers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 28 november 1802 met
Jean Jeucken, dagloner, geboren te Helden op 4 augustus 1762, overleden te Heythuysen op 16 juli 1825, zoon van André Jeucken en Joanne Mertens.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 22 april 1789 voor de kerk met Maria van Dael.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Marie, geboren te Heythuysen op 24 februari 1804, overleden aldaar op 24 december 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina