Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Hillekens.


Zij is getrouwd te Roggel op 16 augustus 1755 voor de kerk met
Godefridus Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, gedoopt te Roggel op 22 juni 1756.
  • 2 : Elisabeth, landbouwster, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 5 september 1758, overleden aldaar op 16 januari 1827.
    Zij is getrouwd te Roggel op 28 juli 1782 voor de kerk met Hermannus van Roije, landbouwer, gedoopt te Neer op 31 mei 1753, overleden te Roggel op 22 september 1815, zoon van Goedefridus van Roij en Catarina Hermes.
  • 3 : Wilhelmus, gedoopt te Roggel op 18 mei 1762.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina