Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Heijnen, landbouwster, geboren te Roggel op 22 april 1809, overleden te Nederweert op 21 juni 1885, dochter van Petrus Heijnen en Mechtilda Preekters.


Zij is getrouwd te Nederweert op 5 april 1837 (1) met
Renier Saesen, landbouwer, geboren te Nederweert op 1 juni 1766, overleden aldaar op 2 februari 1849, zoon van Joannes Saesen en Hendrina Lijssens.
(Hij was weduwnaar van Elisabeth Hoeben, geboren te Nederweert rond 1767, overleden aldaar op 20 september 1835, dochter van Joannes Hoeben en Maria Gubbels.)

Zij is getrouwd te Nederweert op 27 mei 1850 (2) met
Joannes Coolen, landbouwer, geboren te Mierlo op 19 september 1817, overleden te Nederweert op 20 maart 1882, zoon van Jan Coolen en Peternel Peters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina