Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Josephus Hendrickx.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1769 voor de kerk met
Anna Mechtildis van Knippenbergh, dochter van Andreas Knippenbergh en Catharina Schoenmakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibilla, koopvrouw, brandster en grondeigenaresse, gedoopt te Helden op 10 juli 1772, overleden aldaar op 21 maart 1853.
    Zij is getrouwd te Helden op 8 augustus 1793 voor de kerk (1) met haar neef Matthias Verhaegh, koopman en brander, gedoopt te Helden op 29 april 1750, overleden aldaar op 13 mei 1811, zoon van Joannes Verhaegh en Sibilla Elisabeth Knippenbergh.
    Zij is getrouwd te Helden op 29 mei 1815 (2) met Jacobus van Oijen, akkerman en grondeigenaar, gedoopt te Helden op 18 mei 1783, overleden aldaar op 16 februari 1843, zoon van Petrus van Oijen en Theodora Neessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina