Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathias Deckers, geboren te Haelen rond 1810, overleden aldaar op 30 oktober 1842, zoon van Mathieu Dekkers en Catharina Spee.


Hij was gehuwd met
Catharina Elisabeth Rees, geboren te Melick rond 1803, overleden te Haelen op 30 april 1835, dochter van Lambert Rees en Catharina Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, dienstmeid, geboren te Haelen op 28 november 1832.
    Zij is getrouwd te Roermond op 29 januari 1863 met Wilhelmus Selder, zakkendrager, geboren te Roermond op 28 december 1831, zoon van Jan Baptist Selder en Cornelia Muijters.
  • 2 : Barbara, geboren te Haelen op 19 april 1835, overleden aldaar op 9 augustus 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina