Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Souvreijns, geboren te Tongeren (B) rond 1763, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 mei 1838, dochter van Hubert Souvreijns en Elisabeth Vrenken.


Zij was gehuwd met
Simon Caris, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 28 november 1769, wonende te Munsterland, overleden te Heythuysen op 18 november 1839, zoon van Andreas Caris en Mathea Jacobs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina