Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Boitjens, wonende te Helden.


Zij was gehuwd met
Theodorus Peeters, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dagloonster en akkervrouw, geboren te Helden rond 1761, wonende te Roggel, overleden aldaar op 16 april 1839.
    Zij is getrouwd te Roggel op 23 februari 1797 voor de kerk met Bernardus Cranen, dagloner en akkerman, gedoopt te Roggel op 20 augustus 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 januari 1840, zoon van Petrus Craenen en Maria Willems.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina