Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Laurens de Faije, wonende te Aken (D).


Hij was gehuwd met
Maria Sibilla Schönbrod, wonende te Aken (D).

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Barbara, dienstmeid, geboren te Aken (D), gedoopt op 24 januari 1781, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 juli 1838.
    Zij was gehuwd (1) met Hendrik Janssen, wonende te Roggel.
    Zij is getrouwd te Helden op 5 januari 1824 (2) met Joannes Messenborg, landbouwer, geboren te Blerick, gedoopt aldaar op 28 maart 1770, overleden te Helden op 31 januari 1929, zoon van Jean Messenborg en Marie van der Velden.
    (Hij was weduwnaar van Jeanne van Lier. Hij is eerder getrouwd te Helden op 5 november 1819 met Anne Elisabeth Beurskens, geboren te Kessel rond 1778, dochter van Jacques Beurskens en Ide Lintzen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina