Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Mooren, wonende te Roggel, overleden aldaar op 11 september 1790.


Hij was gehuwd met
Maria Janssen, wonende te Roggel, overleden aldaar op 8 januari 1786.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, akkervrouw, gedoopt te Roggel op 24 juli 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 februari 1838.
    Zij is getrouwd te Roggel op 21 mei 1789 voor de kerk met Matthias Gubbels, akkerman en landbouwer, gedoopt te Neer op 6 maart 1758, wonende te Roggel, overleden aldaar op 10 september 1830, zoon van Jacobus Gubbels en Helena Vossen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina