Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Petronella Verstegen, landbouwster, geboren te Grubbenvorst op 3 november 1839, dochter van Petrus Verstegen en Johanna Vorstermans.


Zij is getrouwd te Haelen op 3 september 1875 met
Joannes Hermanus Crienen, landbouwer, geboren te Velden op 16 januari 1837, zoon van Gerardus Conrardus Crienen en Petronella van Wijlick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Petronella, geboren te Arcen en Velden op 4 augustus 1876.
  • 3 : Gerardus Hubertus, geboren te Arcen en Velden op 3 oktober 1881.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina