Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peeter Teven, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 30 juli 1839, overleden te Baarlo op 3 oktober 1911, zoon van Petrus Teven en Anna Maria Catharina Kessels.


Hij is getrouwd te Maasbree op 28 september 1872 met
Maria Catharina van Wijlick, geboren te Baarlo op 23 februari 1843, dochter van Cornelis van Wijlick en Anna Catharina Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Maasbree rond 1887.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 21 april 1911 met Gerardus Hubertus Caris, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1884, zoon van Antoon Caris en Hendrina Theunissen.
    (Hij is later getrouwd te Helden op 24 juni 1916 met Maria Gertrudis Maessen, geboren te Helden rond 1890, dochter van Jacobus Maessen en Gertrudis Joosten.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina