Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Helena Ronckers, geboren te Baexem op 27 mei 1827, overleden te Maastricht op 11 januari 1859, dochter van Jean Guillaume Ronckers en Marie Houben.


Zij is getrouwd te Roermond op 19 november 1852 met
Frederik Medardus Johannes Hendrik Christ. Duran, rijksambtenaar, geboren te Haldern (D) op 1 maart 1813, overleden te Buggenum op 7 januari 1894, zoon van Frederick Frans Duran en Wilhelmina Adelheid Wilkinghoff.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 5 juli 1859 met Gertrudis Verhaegh, dienstmaagd, geboren te Roggel op 5 juni 1822, overleden te Meijel op 21 januari 1906, dochter van Bernardus Verhaegh en Catharina Pleunis.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina