Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodorus van Ratingen, dagloner en landbouwer, geboren te Haelen op 9 oktober 1845, overleden te Heythuysen op 31 januari 1921, zoon van Jean van Ratingen en Jeanne Knippenberg.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 2 april 1875 met
Maria Timmermans, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 26 mei 1839, overleden aldaar op 15 november 1914, dochter van Peter Timmermans en Maria Elisabeth Beeren.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Elisabeth, dienstbode, geboren te Heythuysen op 21 juli 1881, overleden te Maastricht op 2 december 1918.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 27 juni 1917 met Franciscus Kreevels, magazijnknecht, geboren te Maastricht op 3 januari 1882, overleden aldaar op 12 juli 1919, zoon van Jacobus Everhardus Kreevels en Catharina van Hulst.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina