Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Kessels, dagloner en landbouwer, geboren te Haelen op 27 augustus 1830, zoon van Godefroid Kessels en Anne Marie Keuken.


Hij is getrouwd te Haelen op 11 mei 1868 met
Maria Dreessen, dienstmeid, geboren te Neer op 1 maart 1834, wonende aldaar en te Baexem, overleden te Haelen op 20 mei 1890, dochter van Michiel Dreessen en Jeanne Josepha Stemkens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Martinus, geboren te Haelen op 23 juli 1872.
  • 4 : Anna Maria Margaretha Hubertina, dienstmeid, geboren te Haelen op 18 september 1878, overleden te Linne op 12 augustus 1920.
    Zij is getrouwd te Linne op 14 februari 1903 met Gerardus Hubertus Schuren, landbouwer, geboren te Linne op 16 mei 1871, overleden te Roermond op 24 januari 1953, zoon van Gerardus Hubertus Schuren en Joanna Mertens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina