Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne Pleunis, landbouwster, geboren te Ittervoort-Ell op 17 november 1810, overleden te Hunsel op 17 maart 1868, dochter van Leonard Pleunis en Maria Catharina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 3 oktober 1845 met
Hermanus Verlaeck, timmerman, geboren te Ittervoort-Santfort op 2 januari 1806, overleden te Hunsel op 20 september 1858, zoon van Petrus Verlaek en Jacomina Cupers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Hubertus, schrijnwerker, geboren te Hunsel op 18 september 1846, overleden te Kessel op 3 september 1889.
    Hij is getrouwd te Kessel op 15 mei 1878 met Maria Agnes Rutten, dienstmeid, geboren te Helden op 21 juni 1850, overleden te Kessel op 28 november 1895, dochter van Johannes Rutten en Gertrudis van Ooijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina