Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Digna Hubertina Theeven, geboren te Horn op 17 december 1891, overleden op 12 november 1983, begraven te Horn, dochter van Jan Hubert Theeven en Hendrina Hubertina Claessen.


Zij is getrouwd te Horn op 21 juli 1922 met
Willem Hubert Beulen, landbouwer, magazijnknecht en arbeider, geboren te Horn op 20 april 1892, overleden te Roermond (Z) op 10 augustus 1968, begraven te Horn, zoon van Peter Hubertus Beulen en Catharina Margaretha Didden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrietta Catharina Margaretha, geboren te Horn op 5 juli 1923, overleden te Roermond op 1 oktober 2010, begraven te Horn op 6 oktober 2010.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina