Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Arnoldus Tummers, gemeentesecretaris, geboren te Helden op 30 juli 1836, zoon van Joseph Tummers en Willemina Joosten.


Hij is getrouwd te Helden op 5 mei 1868 met
Johanna Hendrika Joosten, geboren te Helden op 31 oktober 1848, overleden aldaar op 3 september 1903, dochter van Leonardus Joosten en Engelina Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Leonardus Hendrikus, gemeente-secretaris, geboren te Helden rond 1876.
    Hij is getrouwd te Helden op 4 september 1906 met Petronella Maria Wilhelmina Hendrix, geboren te Meester-Cornelis rond 1882, dochter van Willem Hendrix en Maria Theresia Hubertina Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina