Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hubertus Kuijpers, arbeider en landbouwer, geboren te Haelen op 2 september 1890, overleden te Scheulder op 8 oktober 1975, zoon van Christianus Kuijpers en Joanna Elisabeth Hendrix.


Hij is getrouwd te Berg en Terblijt op 25 april 1918 (1) met
Maria Elisabeth Cools, geboren te Berg en Terblijt op 3 november 1896, dochter van Hubertus Cools en Maria Catharina Meeuwissen.

Hij is getrouwd te Wijlre op 19 mei 1921 (2) met
Maria Hubertina Brouwers, geboren te Oud-Valkenburg op 1 januari 1892, overleden te Wijlre-Scheulder op 15 januari 1975, dochter van Petrus Brouwers en Maria Anna Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina