Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Vaassen, dienstknecht, geboren te Hunsel-As op 25 september 1837, overleden te Wessem op 7 april 1883, zoon van Theodorus Vaessen en Anne Elisabeth Gijsen.


Hij is getrouwd te Wessem op 29 april 1867 met
Joanna Isabella Joris, naaister, geboren te Wessem op 11 juni 1839, overleden aldaar op 19 augustus 1918, dochter van Martinus Joris en Anna Catharina van Buggenum.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina