Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lucia Vaassen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 1 september 1829, dochter van Theodorus Vaessen en Anne Elisabeth Gijsen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 15 april 1852 met
Jacques Sentjens, landbouwer, geboren te Ittervoort op 15 februari 1809, overleden aldaar op 14 augustus 1856, zoon van Pierre Sentjens en Petronille Donders.
(Hij is eerder getrouwd te Ittervoort op 12 januari 1838 met Jeanne Colbers, geboren te Ittervoort op 12 december 1803, overleden aldaar op 14 september 1849, dochter van Martinus Colbers en Louisa Schaeken.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina