Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla Naus, dienstmeid, geboren te Roggel op 6 februari 1832, dochter van Willem Naus en Helena Gommans.


Zij is getrouwd te Helden op 4 april 1864 met
Petrus Matheas Gijpmans, akkerknecht en dagloner, geboren te Arcen en Velden op 17 februari 1824, overleden te Helden op 19 juni 1897, zoon van Joannes Gijpmans en Anna Margaretha Wielders.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 oktober 1855 met Cornelia Joosten, geboren te Helden op 1 augustus 1821, dochter van Willem Joosten en Anna Sophia Bouten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, geboren te Helden op 2 juli 1869.
    Zij is getrouwd te Helden op 2 mei 1898 met Pieter Johannes Kessels, landbouwer, geboren te Kessel, zoon van Jan Kessels en Cecilia Verheggen.
  • 2 : Willem, geboren te Helden op 2 juli 1871, wonende te Neer en te Helden.
    Hij is getrouwd te Helden op 23 april 1900 met Gertrudis Backus, landbouwster, geboren te Venlo rond 1877, dochter van Gerard Hubert Backus en Joanna Helena Gijbmans.
    (Zij is later getrouwd te Helden op 12 juni 1922 met Gerardus van Geloven, landbouwer, geboren te Helden rond 1862, zoon van Hendrik van Geloven en Johanna Joosten. (Hij was weduwnaar van Johanna Maria Willemsen, geboren te Didam rond 1848, overleden te Kessel op 26 februari 1920, dochter van Willem Willemsen en Hendrina de Reus.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina