Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Gommans, wonende te Roggel.


Zij was gehuwd met
Willem Naus, akkerman, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronilla, dienstmeid, geboren te Roggel op 6 februari 1832.
    Zij is getrouwd te Helden op 4 april 1864 met Petrus Matheas Gijpmans, akkerknecht en dagloner, geboren te Arcen en Velden op 17 februari 1824, overleden te Helden op 19 juni 1897, zoon van Joannes Gijpmans en Anna Margaretha Wielders.
    (Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 oktober 1855 met Cornelia Joosten, geboren te Helden op 1 augustus 1821, dochter van Willem Joosten en Anna Sophia Bouten.)
  • 2 : Leonardus, akkerman en landbouwer, geboren te Roggel op 23 november 1834, overleden te Helden op 30 augustus 1912.
    Hij is getrouwd te Helden op 10 april 1863 met Maria Hendrix, dienstmeid, geboren te Helden op 22 juli 1835, overleden aldaar op 20 juli 1891, dochter van Peter Hendrix en Dorothea Verschaeren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina