Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Elisabeth Tielmans, dienstmeid, geboren te Horn op 8 december 1817, overleden te Stramproy op 3 januari 1870, dochter van Maria Tielmans.


Zij is getrouwd te Stramproy op 18 november 1842 met
Jacques Cleutjens, landbouwer, geboren te Hunsel op 3 september 1812, overleden te Weert op 14 januari 1896, zoon van Petrus Cleutjens en Catharina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peeter, marechaussee, geboren te Stramproy op 28 januari 1853, overleden aldaar op 5 december 1898.
    Hij is getrouwd te Kessel op 10 januari 1881 met Anna Mechtildis Janssen, geboren te Dilsen (B) op 12 oktober 1850, dochter van Martinus Janssen en Maria Catharina Leenders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina