Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Kuijpers, naaister, geboren te Buggenum op 19 juli 1847, wonende te Neer op de Hammermolen, dochter van Machiel Kuijpers en Anna Catharina Kusters.


Zij is getrouwd te Kessel op 22 februari 1886 met
Bernardus Kranen, koetsier, winkelier en landbouwer, geboren te Nederweert op 23 maart 1838, zoon van Pierre Craenen en Jeanne Elisabeth Nijs.
(Hij is eerder getrouwd te Helden op 22 mei 1871 met Petronella Gielen, geboren te Helden op 16 januari 1842, dochter van Theodorus Gielen en Maria Peeters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, arbeider, geboren te Helden op 11 januari 1887, wonende aldaar.
    Hij is getrouwd te Helden op 25 november 1907 (1) met Johanna Kessels, geboren te Helden rond 1882, dochter van Jacobus Kessels en Maria Agnes Custers.
    Hij is getrouwd te Helden op 30 augustus 1920 (2) met Petronella Smits, huishoudster, geboren te Vierlingsbeek op 27 mei 1887, wonende te Helden, dochter van Michiel Smits en Petronella Cornelissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina