Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Theresia Dolphin.


Zij was gehuwd met
Pieter Antoon Immers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Piere Paul, kleermaker en dagloner, geboren te Luxemburg (L) rond 1736, overleden te Roggel op 6 december 1832.
    Hij is getrouwd te Roermond op 24 april 1775 (1) met Jeanne Therese Dolhof, geboren te Luxemburg (L), begraven te Leveroij op 6 december 1792.
    Hij is getrouwd te Leveroij op 30 september 1793 (2) met Anna Catharina Kluckers, geboren te Stramproy, overleden te Roermond op 28 september 1795.
    Hij is getrouwd te Roggel op 23 januari 1797 voor de kerk (3) met Petronella Feijen, dagloonster, gedoopt te Roggel op 23 augustus 1765, overleden te Heythuysen op 7 juli 1836, dochter van Areth Feyen en Anna Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina