Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Conraard Mertens, landbouwer, geboren te Kessel op 2 april 1842, overleden te Baarlo Gemeente Maasbree op 28 april 1927, zoon van Pieter Mertens en Johanna Hillen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 26 april 1872 met
Petronella Smits, geboren te Baarlo Gemeente Maasbree op 3 februari 1850, overleden aldaar op 6 september 1930, dochter van Leonard Smits en Anna Maria Hubertina Bongarts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonard Antoon Hubert, landbouwer, geboren te Baarlo Gemeente Maasbree op 21 december 1878, overleden te Hout-Blerick op 13 januari 1938.
    Hij is getrouwd te Maasbree op 8 mei 1914 met Hendrika Gertrudis Hubertina Hafmans, geboren te Blerick op 20 november 1875, overleden aldaar op 22 juli 1961, dochter van Gerard Willem Hafmans en Anna Elisabeth Görtz.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina